Karijera

Vodeću poziciju na tržištu i odliku jedne od najuspješnijih hrvatskih kompanija Zvijezda ponajprije zahvaljuje vrijednosti i kvaliteti svojih zaposlenika. Predanost postavljenim ciljevima i zadacima, usmjerenost prosperitetu i napretku kompanije, fleksibilnost i spremnost na stalni razvoj glavne su karakteristike naših zaposlenika.

Svestrana briga o zaposlenicima, posebice o njihovu stručnom razvoju, toplo i prijateljsko radno okruženje bitna su obilježja organizacijske kulture i vizije Zvijezdine budućnosti.

Svi zaposlenici Zvijezde bez obzira na razinu organizacije, koji sudjeluju u bilo kojem od procesa i utječu na kvalitetu, osposobljeni su na osnovi odgovarajuće izobrazbe, vještina i iskustva.

Služba ljudskih resursa omogućava svim zaposlenicima različite vrste dodatnih edukacija i to: pohađanje nastave stranog jezika, pohađanje nastave za usavršavanje određenih informatičkih vještina, odlazak na stručne seminare, in-house i team building programe, konferencije te daljnje školovanje (dodiplomske, poslijediplomske i specijalističke studije).

Želite li poslati otvorenu prijavu, to možete učiniti OVDJE , a trenutno otvorene pozicije možete pogledati OVDJE

Otvorene pozicije